top of page
  • Alexandra Fodor

Scaleit: ”Campanie de casa noua, cu sange proaspat!” – povesti de trezit oameni mari! Partea a IV-a



Începută în octombrie, când ne-am mutat în noul sediu (Str. Trandafirilor, nr. 26 V, Brazii de Sus, 107084, jud. Prahova, ROMÂNIA), ”Campania de casă nouă, cu sânge proaspăt!” - povești de trezit oameni mari, se apropie de final. Mai sunt 9 zile până la sfârșitul anului, așa că dacă vă grăbiți un pic, mai e timp să prindeți reducerea de 10%. Cine prezintă dovada că 3 dintre angajații companiei lor au donat sânge în perioada 18 octombrie – 31 decembrie 2019, beneficiază de 10 % discount din prețul produselor Scaleit. Mai mult, puteți face cel mai frumos cadou: să salvați o viață!


Mai departe, scrie-n carte…Citește și află care e culoarea lui Moș Crăciun!


Povești de trezit oameni mari, Partea a IV-a: Și Moș Crăciun donează sânge!


La Scaleit, întotdeauna dăm 100%. Mai puțin atunci când donăm sânge, că nu prea e indicat…Aici am dat cât ni s-a luat: câte 410 ml, cântăriți precis! Că Dracula a dat mai mult, treaba lui! Da’ CONTEază că a dat! Și vorba aia, dacă Draculea dă, d’apăi Moșul!

Moșul dă maxim! De fapt, tot ce face el e maxim. Călătorește maxim, se cațără maxim, dăruiește maxim și donează maxim!

Umblă vorba că Moș Crăciun e chiar peste Chuck Norris! Odată, Chuck Norris a donat sânge și acul a țipat când a intrat în el! Dar Santa e mai tare! El e singurul care donează 100%! Și atunci se face alb tot și nu-l mai vede nimeni pe zăpadă. În rest, e roșu. Mai ales cand își dă drumu’ pe horn!


Dacă mai erau discuții pe tema culorii Moșului, acum lucrurile sunt clare! Mister elucidat, treabă încheiată! Așa că putem închide seria poveștilor de trezit oameni mari.

De acum, cu sufletele curate și gurile căscate, ascultăm povești la gura sobei, fiecare în căminul său și aproape de cei dragi, în așteptarea lui Moș Crăciun…

17 afișări0 comentarii

Comments


bottom of page