top of page
  • Alexandra Fodor

Scaleit: ”Campanie de casa noua, cu sange proaspat!” – povesti de trezit oameni mari! Partea a III-a


De ziua Sfântului Andrei – protectorul României, mai facem o chemare la donare, cu gândul la Ziua Națională pe care o sărbătorim așa, din 1990! Din octombrie 2019, Scaleit se tot bucură de noua casă (Str. Trandafirilor, nr. 26 V, Brazii de Sus, 107084, jud. Prahova, ROMÂNIA) și cum îi stă bine românului, vrea să împartă sentimentul cu cei dragi: clienții! Astfel, cine prezintă dovada că 3 dintre angajații companiei lor au donat sânge în perioada 18 octombrie – 31 decembrie 2019, beneficiază de 10 % discount din prețul produselor Scaleit. Că bucuria e și mai mare atunci când ajuți!


De bucurie, să mai gustăm dintr-o poveste de trezit oameni mari:


Recordul, Petrolul și Ardelenii


Pe aici, simbolistica are rădacini puternice: acum vreo 5 ani, pe 1 decembrie, Ploieștiul a fost simbolic unit cu Bucureștiul, printr-un cârnat! Cât se poate de adevărat: 62,7 kilometri (fix distanța dintre Ploiești și Capitală) și peste 51 de tone (e-uri și ce se mai bagă). S-or fi băgat și niște țuiculici, că fetele care au prestat la el, se cam plângeau: “16 ore am lucrat la cârnatul ăsta. E munca noastră, frig...”

În urmă cu 101 ani, când Transilvania şi Banatul au cerut să intre în Regatul României, cârnații se făceau din mațe, carne, grăsime și condimente. Toate naturale, cum e și normal să fie. Dar normalul nu prea are ce căuta în Guiness Book. E drept că nici Cartea Recordurilor nu avea ce să caute pe la 1918. Așa că a căutat mai târziu (cu aproape 100 de ani) și a găsit la Ploiești, cel mai lung cârnat din lume! A înghițit în sec și l-a omologat!

Nu credem că i-a plăcut, pentru că recordul era deținut chiar de mămica ei, Marea Britanie, care se mândrea cu un cârnăcior de 59 kilometri și 14 metri.


Morala: băutura mică, răstoarnă coana mare!


Acum, serios: nu avem nevoie de recorduri pentru a arăta ceea ce suntem. Trebuie doar să mai lăsăm inima să-si arate bunătatea! Iar Scaleit asta face prin ”Campanie de casă nouă, cu sânge proaspăt!” – povești de trezit oameni mari!


Un simplu gest poate cântări mult!


Cu inima ușoară, de la Scaleit, o urare cu greutate: La mulți ani, de Sf. Andrei, La mulți ani, România!!!

18 afișări0 comentarii
bottom of page