top of page
  • Alexandra Fodor

Scaleit: ”Campanie de casa noua, cu sange proaspat!” – povesti de trezit oameni mari



De curând, Scaleit s-a mutat într-un sediu care să corespundă nevoilor de dezvoltare (Str. Trandafirilor, nr. 26 V, Brazii de Sus, 107084, jud. Prahova, ROMÂNIA) și vrem să împărtășim bucuria printr-o campanie care va ține până la finalul anului în curs: ”Campanie de casă nouă, cu sânge proaspăt!”.


Cine prezintă dovada că 3 dintre angajații companiei lor au donat sânge în perioada 18 octombrie – 31 decembrie 2019, beneficiază de 10 % discount din prețul produselor Scaleit. Excepție fac alte campanii promoționale, unde discount-ul de mai sus nu se aplică.


Deja, din prima zi de campanie, 6 bravi colegi de la Scaleit au donat câte 410 ml de sânge, fix!

Cântărind situația, din prima ești în avantaj! Mai mult, după ce donezi, corpul îşi reface cantitatea de sânge necesară, proces care creşte imunitatea. Ceea ce dorim tuturor!


Iar cum Halloweenu’ plutește-n aer, vrem să risipim teama de a dona sânge și iată prima poveste din seria ce va să vină – povești de trezit oameni mari:


A fost odată ca niciodată un prinț al întunericului, care într-una din plimbările lui nocturne a întâlnit o călătoare venită aici de peste mări și țări. Fetei îi plăcea viața. Lui îi plăcea sângele. Cât ai zice pește, a sedus-o! Dar când să-nfigă colții-n ea, Draculea, căci despre el e vorba, a simțit că tinerei îi lipsea fro juma’ de kil’ de sânge. Enervat la culme, contele a tunat:

-“You suck!”

-“Ba din contră”, i-ar fi întors-o fata…”În numele iubirii, eu l-am donat pentru a salva vieți!”

Sensibil din fire, înduioșat până la lacrimi, Mr. D s-a înființat degrabă la cel mai apropiat Centru de Transfuzie Sanguină, și d’atunci, constant, însuși Count Dracula donează sânge. Pe al lui!


Can we “count” on you?

56 afișări0 comentarii
bottom of page