top of page
  • Alexandra Fodor

Scaleit – best of 2021



Suntem la jumătatea lui Decembrie și 2021 e aproape gata. Puțin a mai rămas dintr-un an care părea că nu se mai termină. De fapt, impresia e că anul ăsta a început în 2019, odată cu pandemia. Și dacă tot a început cu stângul, ne-am întrebat: de ce să nu-l continuăm cu dreptul? Și asta am facut!


În toată această perioadă în care cele mai multe sectoare de activitate au avut de suferit lovindu-se de diferite probleme, de la penurie de material și personal, aprovizionări deficitare, până la exploziile spectaculoase de prețuri, Scaleit a strâns rândurile și acum se poate uita în urmă cu mândrie!


În cateva cuvinte și cifre elocvente, rezultatele muncii echipei Scaleit în 2021:

Suma cântarelor mari (cântare rutiere și feroviare, care necesită un timp și un efort mai mari pentru producție și instalare) realizate este 51, ceea ce înseamnă că am reușit să producem, să instalăm și să punem în funcțiune aproximativ un astfel de cântar pe săptămână!


Suma tuturor cântarelor standard este 371, adică am reușit să producem/vindem mai mult de un cântar pe zi (inclusiv sâmbetele, duminicile și sărbătorile legale, au ba!).

Adică eficiență maximă în zilele lucratoare, iar în rest, binemeritată relaxare!


Pe scurt, asta a fost povestea lui 2021, un an greu! Dar pentru noi greu înseamnă limite depășite, contracte onorate, clienți mulțumiți și parteneri câștigați! Pentru că la Scaleit, ce e greu face viața mai ușoară!



36 afișări0 comentarii
bottom of page