top of page
  • Alexandra Fodor

Made in England

The Beatles și The Rolling Stones sau TradeWeigh și EnviroWeigh. Despre toate, doar la superlativ!

Nu știm dacă avem timp de povești la gura sobei, cu iz de Dizzy Miss Lizzy sau Miss Amanda Jones, dar știm că Scaleit a avut un final de an cu două deplasări “grele”. Fix cum ne place…pentru că “greu” e numele nostru mic!


În octombrie, ne-am întors din Finlanda cu 4 ingineri autorizați pentru operațiile de instalare și montare a echipamentelor Tamtron și 2 ingineri autorizați să efectueze verificarea inițială a cântarelor Tamtron.


Iar pe final de noiembrie, teorie și practică, made in England! Tehnicienii Scaleit tocmai s-au întors din Anglia, unde și-au desăvârșit cunoștințele privind calibrarea și punerea în funcțiune a sistemelor de cântărire TradeWeigh la bordul autovehiculelor rutiere. Specialiștii Scaleit sunt autorizați și pentru instalarea și punerea în funcțiune a sistemelor EnviroWeigh montate pe mecanismul de liftare al autogunoierelor.


Mulțumim Vehicle Weighing Solutions Ltd pentru găzduire și pentru ocazia de a ne completa competențele deja obținute în gama de sisteme de cântărire VWS la bordul vehiculelor!


Hello, Goodbye, England!




22 afișări0 comentarii
bottom of page