top of page
  • Alexandra Fodor

Cantare Scaleit - Harta interactiva, pe scaleit.ro


Din 2003 și până în prezent, Scaleit oferă calitate mai presus de toate. Aici nu e loc de compromis indiferent de câte crize de orice fel am traversat împreună în cei peste 18 ani de activitate pe piața din România și din afara țării. Și asta pentru că spiritul de învingători ne-a caracterizat încă de la început!


Acum, bucuria este pe măsura efortului depus. Pentru că Scaleit este worldwide: Moldova, Georgia, Bulgaria, Polonia, Norvegia, Rusia, Franța, Albania, Tunisia, Libia, Yemen, Djibouti, Uzbekistan. Pentru că Scaleit este peste tot în țară: 5 957 sisteme de cântărire instalate în 919 localități din România!


Pentru că ne bucură să vedem rezultatele celor aproape două decenii de Scaleit - Cântărim România, pentru că ne bucură să împărtășim aceste rezultate, pentru că vrem să confirmăm prezența constantă și continuă pe piață, prin calitatea și diversitatea produselor oferite, pentru toate acestea am decis să lansăm harta interactivă cu sistemele de cântărire instalate în România - https://www.scaleit.ro/cantarele-scaleit. Această hartă va fi actualizată la finalul fiecarei luni astfel încât să reflecte realitatea din piață.


Dați click pe fiecare județ și vedeți localitățile în care avem instalate cântare. Mișcați cursorul mouse-ului pe deasupra fiecărui județ și a fiecărei localități pentru a vedea distribuția pe categorii principale de produs.


Ăsta-i Scaleit, juri că-i Sparta, ia și convinge-te că suntem pe toată harta!

38 afișări0 comentarii
bottom of page