top of page
  • Alexandra Fodor

Acum, scaleit.ro cu interfata si in limba engleza - we speak the same language



Cum limba cântarelor și a sistemelor de cântărire n-a fost niciodată (și nici nu va fi) una de lemn, ci universală, născută din rezolvarea unor probleme întâlnite oriunde pe glob și crescută în mediul sănătos al soluțiilor practice, Scaleit și-a extins site-ul web, astfel încât acum scaleit.ro are și interfață în limba engleză!


Și chiar dacă limba vorbită în lumea cântarelor de azi conține îndeosebi 0 și 1, caractere seci din niște sisteme reci – altfel nici că se putea, IT din Scaleit e dovada vie – suntem adepții principiului “vorba dulce mult aduce”. Și oricum, ceva acru sau amar, aici nu și-ar fi găsit locul! Ne place să credem că toți cei care relaționează cu Scaleit încearcă o experiență plăcută, iar de acum și experiența navigării pe site-ul nostru să vă aducă mai aproape de soluțiile căutate!


Așadar, anunțăm cu bucurie și cu fun, ca să zâmbești când dai un ban, că din primăvara asta, scaleit.ro îmbracă o hăinuță nouă, cu interfață și în limba engleză!


Apropos, cum este vremea la Paris?

Pardon, altceva am vrut să întrebăm: care este cel mai scurt cuvânt din limba engleză care conține literele: a,b,c,d,e,f?

Răspuns: feedback.

Nimeni altul decât unul dintre elementele esențiale în comunicare!

Spor la cumpărat cântare!


12 afișări0 comentarii
bottom of page