W8 Device Manager

dm_1270813597_bmp_1300267304 1
Contact:
Andreea Nicolaescu
0728329370
andreea.nicolaescu@scaleit.roCere oferta
  • Descriere

DESCRIERE

W8 Device Manager controleaza dispozitive hardware ca indicatoare digitale de greutate, terminale autocantarire, camere video, dispozitive I/O digitale, cantare mobile de tip tamtron, afisaje digitale si sisteme de cantarire de tip sarja.
W8 Device Manager perminte utilizarea dispozitivelor hadware de catre celelalte aplicatii componenete ale pachetului ScaleIT W8 Weighing System.
Comunicatia dintre dispozitive si aplicatie se efectueaza fie pe porturile seriale, fie pe TCP/IP, fie prin intermediul driverelor software dedicate, iar comunicatia dintre Device Manager si celelalte aplicatii se efectueaza pe TCP/IP, Device Manager ruland in mod "server".
Fereastra principala a aplicatiei permite monitorizarea continua a dispozitivelor controlate; de asemenea este disponibil si modul compact, mod care permite utilizarea eficienta a resurselor sistemului pe care ruleaza aplicatia.
W8 Device Manager face parte din pachetul de ScaleIT Weighing Software(W8) si este recomandat utilizarii impreuna cu aplicatia de cantarire ScaleIT W8 si aplicatia de rapoarte. La cerere este insa posibila si integrarea acestei aplicatii cu terte aplicatii.